top of page

HANNA & JOHANNES

BRÖLLOPSGÅVA

Vi vill först tacka det helt fantastiska bröllopsparet Hanna & Johannes som önskade sig donationer till Alpha & Omega Schools Insamlingsstiftelse i bröllopspresent. Så otroligt generöst och fin present på alla sätt.  


Sedan vill vi såklart tacka alla er bröllopsgäster som donerade väldigt generösa bidrag, tillsammans donerades ni hela:

70.000 KR

Vilket hjältedåd av både brudpar och alla gäster! Den är summan gör en stor skillnad för vår skola i Ghana och våra 120 elever.

 

Som ni säkert läst och som även nämndes på bröllopet var målet med insamlingen att införa hållbar elektricitet på skolan vilket nu är möjligt! Tack vare era fina bidrag lyckades vi med insamlingen dubbla vårt uppsatta insamlingsmål. Stort tack till er alla!
 

Med det rådande världsläget och Ghanas svaga ekonomi har familjer fått det tuffare ekonomiskt. Vi har därför tillsammans med Hanna och Johannes valt att även införa stipendium med det insamlade gåvorna från bröllopet. Stipendiet kommer användas för att hjälpa elever som har svårt att stanna kvar i skolan på grund av rådande ekonomiska läget. Det säkerställer även att alla barn kommer till skolan och där får ett ordentligt mål mat varje dag för resten av året i form av skollunchen. 

Stipendiet kommer löpande delas ut till familjer som är i ekonomiskt behov för att kunna försäkra sig om att deras barn har tillgång till utbildning de kommande terminerna. 

Med hjälp av det stora bidraget kommer vi som tidigare nämnt,  även kunna få den hållbara elektriciteten på plats genom att installera våra första solceller. Ett projekt som planeras påbörjas nästa år.
 

STORT TACK
HANNA & JOHANNES

IMG_2916.jpg
IMG_2219.jpg
IMG_2788.jpg
PHOTO-2020-01-03-13-37-33 2.JPG
DSC_0935.JPG.jpg
WhatsApp Image 2022-03-17 at 19.57_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-03-17 at 19.57_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-03-17 at 19.57_edited.jpg
bottom of page