top of page

här och nu bygger vi en skola för 200 elever.

Vill du vara med?

Vi har nu samlat in till vår första del av skolbyggnaden. Den kommer att rymma 200 elever, våra nuvarande 108 elever kommer flytta till denna skolbyggnad och 90 nya barn kommer att få möjligheten att gå i skolan.

Alpha & omega school 

insamling

Vi du vara med och stödja oss? Det är klart du ska, vi gör världens häftigaste grej så bli en del av familjen! Vi är mycket noga med att var enda krona som du skänker ska gå till något specifikt. Det finns två olika sätt att skänka pengar till oss, antingen så köper du en produkt nedan i shoppen eller så skänker du en valfri summa genom bankkonto eller swish.

  • Om du köper en produkt kommer som bok eller bänk kommer vi att köpa den produkten i Ghana och leverera till skolan som du sedan även kommer få ett kvitto och bild på att vi gjort. Nu är ledtiden lite länge då vi fortfarande bygger skolan så vi inhandlar det sen när den står klar men det kommer!

  •  Om du skänker en valfri summa till oss så kommer det pengarna att gå till våra större projekt som att byggnationen av skolan eller senare en lekplats/gård till barnen. Det är dessa pengar som ger oss möjligheten att göra skolan större och möjligheten att sätta fler barn i skolan. 

Vi tar inga administrationsavgifter så varenda krona som du skänker går direkt till Alpha & Omega school och gör framtiden ljusare för många barn och familjer.

bidrag med en valfri summa som går till utveckling av skolan

Det kan ni göra genom nedanstående alternativ:

Bankgiro

  1. Donera valfritt belopp en gång eller månadsvis genom autogiro.

  2. Ange namn och mailadress.

  3. Skicka valda beloppet till:

5196 - 0599

swish

  1. Välj belopp att donera
  2. Ange namn och mailadress.

  3. Skicka valda beloppet till:

123 232 52 31

Viktigt!

Ange er mailadress i meddelandefältet vid båda betalsätten så att vi kan skicka en donationsbekräftelse till er mail och återkoppla när ert bidrag använts.

NU har vi samlat in

210.556 KR

 insamling klassrum

Insamling för byggnationen av de nya skolbyggnaden är avslutad tack vare många fantastiska bidrag. Vi fokuserar nu på att samla in material till att fylla den nya skolan med. För att vara med och bidra besök vår shop HÄR

Insamling avklarad!

Insamling avklarad!

Insamling avklarad!

Insamling avklarad!

Insamling avklarad!

Insamling avklarad!

Insamling avklarad!

Insamling avklarad!

Vill du ha inspiration för hur du kan samla in pengar?
bottom of page