top of page
Skärmavbild 2021-06-09 kl. 16.24.53.png

Den 13-15 augusti ska det underbara Anna och Maximilian gifta sig och föreviga sin kärlek på idylliska Gotland.

Anna och Max är helt fantastiska som ni alla redan vet (no news) men det som gör dem ÄN mer fantastiska är att dem valt att inkludera Alpha & Omega School på sin speciella dag. Brudparet har önskar sig att dem som vill gärna får vara med och bidra med ett bidrag till skolan som en gåva.

Vi på Alpha & Omega School är otroligt smikrade av denna generösa gest av brudparet då alla bidrag som mottas kommer gå till att göra en ny skolgård och förgylla våra elevers skolgång!

STORT tack till

Anna & Max!

Skärmavbild 2021-06-09 kl. 16.25.20.png

MAx & Annas

BRöllop

INSAMLING

Viktigt att ni märker era bidrag i meddelandefältet med

 MAXANNA 

så att vi vet att ert bidrag är en gåva till brudparet

Du kan ge bidrag på följande två vis:

Bankgiro

  1. Donera valfritt belopp en gång eller månadsvis.

  2. Ange namn och MAXANNA.

  3. Skicka valda beloppet till:

5196 - 0599

Swish

1. Donera valfritt belopp

2. Ange namn och MAXANNA.

3. Skicka valda beloppet till:

123 232 52 31

Viktigt!

INSAMLINGENS ÄNDAMÅL:
EN NY SKOLGÅRD!

Skolan har under en längre period varit i behov av att rusta upp skolgården och nu gör vi slag i saken med denna insamling!

Tillsammans med Anna och Max har vi bestämt att det är detta projekt pengarna som ges i gåva ska gå till.  Vi alla har starka minnen kopplat till skolgården, en plats med mycket lek och en känsla av frihet. Att få leka som barn är en viktig del av sin utveckling, att lära sig interagera och förstå sociala sammanhang. Vi vill skapa en skolgård som är en magisk äventyrlig plats där både barnen och deras fantasier kan släppas fria.

Barn ska få vara barn och skolgården är en viktig plats för våra elever och ingen är gladare än vi att få rusta upp den tillsammans med er genom Anna och Max generösa önskan!

IMG_2219.jpg
Skolgård.png
bottom of page